British Cars & Lifestyle 2023 is geannuleerd
16331
post-template-default,single,single-post,postid-16331,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

British Cars & Lifestyle 2023 is geannuleerd

British Cars & Lifestyle is geannuleerd

British Cars & Lifestyle 2023 is geannuleerd

British Cars & Lifestyle, wat op 11 en 12 maart gepland stond in Autotron ’s-Hertogenbosch, kan tot onze spijt niet door gaan. Mede door de laatste covid-jaren en de Brexit merken we dat we het aantal standhouders, en daarmee de volle British beleving die wij graag aan onze bezoekers willen bieden, niet kunnen waarmaken. Hierom hebben wij besloten het evenement te annuleren.

Iedereen met tickets zal uiteraard automatisch het aankoopbedrag teruggestort krijgen op hun rekening.

Bedankt voor uw begrip!