British CARS & Lifestyle brengt beste van Engeland naar Noord-Brabant - British Cars & Lifestyle
16125
post-template-default,single,single-post,postid-16125,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

British CARS & Lifestyle brengt beste van Engeland naar Noord-Brabant

British CARS & Lifestyle brengt beste van Engeland naar Noord-Brabant

Britse automerken, Engelse kleding, Ierse drankjes en Schotse doedelzakspelers. In het Autoton, nabij ‘s-Hertogenbosch komen in september de beste aspecten van Groot-Brittannië samen.

Tijdens het evenement British CARS & Lifestyle, dat plaatsvindt op 11 en 12 september, zijn een groot aantal Britse automerken te zien, waaronder Bentleys, Aston Martins, Wolseleys en Mini’s. Daarnaast zijn er ook kledingmerken, huishoudartikelen, typische lekkernijen en meubels te koop.

“Door deze variatie is het echt een beurs voor iedereen, vertelt organisator Mark Albada Jelgersma. “En na het rondlopen kan je in de pub een pint drinken en genieten van een echte Britse liveband die traditionele nummers zingt. Er loopt zelfs een doedelzakspeler rond!”

Keuring Tulpenrallye
Autoliefhebbers krijgen dit jaar ook de unieke, eenmalige, kans om tijdens de beurs de keuring van de Tulpenrallye bij te wonen. Deze vindt namelijk plaats in het Autotron, op zaterdag. “Dit is echt heel bijzonder”, verzekert Albada Jelgersma.

“Normaal vindt deze rallye, de oudste van Nederland, op een ander moment plaats dan British CARS & Lifestyle. Door corona zijn beide evenementen nu echter verzet naar het najaar en komt het toevallig zo uit. Het is super fijn dat we dit nu zo kunnen combineren.” De keuring wordt gepresenteerd door acteur en presentator Bert van den Dool.

Ruimte
Tijdens Britsh CARS & Lifestyle worden alle nog bestaande coronamaatregelen in acht genomen, aldus Albada Jelgersma. “Er is dankzij de vele ruimte voldoende gelegenheid om afstand te houden. Testen voor toegang is dan ook niet nodig.”

Bijna 30 jaar
British CARS & Lifestyle wordt al bijna 30 jaar georganiseerd in het Autotron bij ‘s-Hertogenbosch. Het is de grootste beurs in Nederland met producten en lifestylebeleving uit het Verenigd Koninkrijk. Normaal vindt deze beurs plaats in maart, maar in verband met de corona-maatregelen is deze uitgesteld naar 11 en 12 september. Ticketverkoop is dit weekend begonnen en kan via de website.