» discover ONTDEK BRITISHBEST.nl! Like en volg ons op
Home Tickets Tickets Locatie Deelnemers Nieuws Foto's Contact English
Deelnemen

Deelname British CARS & Lifestyle 2018?

De British CARS & Lifestyle wordt geproduceerd door Autotron Rosmalen Exploitatie BV. Begonnen als autobeurs maar inmiddels uitgegroeid tot een groots lifestyle evenement voor de liefhebbers van Groot-Brittannië en het 'landelijke leven'. Een beurs voor man en vrouw! De trouwe bezoeker van British CARS & Lifestyle weet waarvoor hij komt en wat hij daar kan verwachten: Zijn/haar levenswijze! Mooie auto's met veel glimmend chroom en notenhout, en een massa aan typisch Britse producten die het leven gezellig maken. De meest vrouwvriendelijke autobeurs is gerijpt tot de Nederlands grootste speciaalzaak met producten uit Groot-Brittannië.

Jaarlijks maken duizenden bezoekers kennis op de beurs met ruim 200 standhouders; importeurs, leveranciers en merkenclubs van Engelse auto's, onderdelen en toebehoren - en natuurlijk van 'British lifestyle' producten uitgesplitst naar vier hoofdthema's: Home & garden, Clothing, Food & drinks en Travel.

British CARS & Lifestyle biedt elk jaar uitstekende verkoopkansen voor importeurs, detaillisten en specialisten van Britse producten en diensten. Deelname of sponsoring biedt organisaties aantrekkelijke mogelijkheden om op een doelgerichte manier onder de aandacht te komen van een specifieke doelgroep en/of om leads/direct sales te genereren. Zorg dat u erbij bent en ontmoet oude en nieuwe klanten!

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met British CARS & Lifestyle, Autotron Rosmalen Exploitatie BV per e-mail: info@britishbest.nl of telefonisch: 073-5233303.


(advertentie)

http://www.kuiperverzekeringen.nl

http://www.autoweek.nl

http://www.okm.nl

http://www.prewarcars.com

Van der Valk Hotel Restaurant 's Hertogenbosch - Nuland

Copyright © 2018. Autotron Rosmalen Exploitatie BV. All rights reserved.