» discover ONTDEK BRITISHBEST.nl! Like en volg ons op
Home Tickets Tickets Locatie Deelnemers Nieuws Foto's Contact English
Internet
BritishBest.nl is meer dan alleen een informatiekanaal ten behoeve van de beurs British CARS & Lifestyle. Bezoekers van de beurs houden 365 dagen per jaar binding met de UK-specialisten via de website. De website wordt gezien als dè plaats op internet waar consumenten het gehele jaar terecht kunnen voor alles op het gebied van producten en diensten omtrent Groot-Brittannië. Door interessante en actuele informatie (in de vorm van adressen en links van de UK-specialisten, UK (auto)nieuws, landen- en stedeninformatie, beurs- en evenementennieuws, &eac en leuke aanbiedingen is www.britishbest.nl met dè nummer 1 internetportal van Nederland op het gebied van Groot-Brittannië.

Het UK (auto)nieuws een belangrijke peiler van de website. Artikelen (en samenvattingen) en ander nieuws uit (online) (auto)magazines uit Nederland en België, vindt de bezoeker terug op de website en vormt daarom een belangrijke reden voor (terugkerend) bezoek aan de website.

Voordelen
 • Bezoekers via www.britishbest.nl naar uw website via doorlink;
 • Vele bezoekers specifiek georiënteerd op producten en diensten uit Groot-Brittannië;
 • Specialistische website;
 • Meeliften op de uitstraling van dè nummer 1 internetportal van Nederland op het gebied van Groot-Brittannië
 • U profiteert mee met de advertenties die wij plaatsen in dagbladen, magazines, televisie en internet;
 • British CARS & Lifestyle staat op evenementen/beurzen;
 • Op internet promoten wij onze site intensief en blijven wij trachten bij de bekende zoekmachines (google) een plaats op de eerste pagina te bemachtigen en te behouden;
 • We maken reclame op diverse andere sites;
 • Goedkoop en uiterst doelgroepgericht.
Britishbest.nl biedt adverteerders interessante aantrekkelijke mogelijkheden om via internet in contact te komen met een nog steeds groeiende doelgroep tegen relatief lage kosten.

Mogelijkheden

1) Vermelding lijst met UK-specialisten

Vermelding in lijst met UK-specialisten is een makkelijke maar zeer effectieve manier om bezoekers naar uw website te genereren.

Een vermelding bestaat uit:
 • Bedrijfsnaam, vestigingsplaats, telefoonnummer
 • Doorlink naar uw website
 • Korte omschrijving van uw bedrijf
 • Foto (max. 100x100 pix) van uw bedrijf of logo
Prijs
€ 10,- per maand (€ 120,- per jaar) of gratis voor beursdeelnemers (maximaal 2 relevante categorieën). Prijzen zijn exclusief BTW. Extra categorie = € 20,- per jaar (let op: vermelding op de website van BritishBest.nl gaat in vanaf het moment dat het gehele aan u gefactureerde bedrag ontvangen is). Heeft u interesse of wilt u meer informatie, e-mail naar adverteren@britishbest.nl.

2) Adverteren/bannering

Een banner (formaat 120x60) is een opvallende balk aan de rechterkant van de pagina, al dan niet met de mogelijkheid tot doorklikken. Bannering is een veel gebruikte vorm van adverteren op het internet.

Prijs

€ 150,- per maand (excl. btw). Heeft u interesse of wilt u meer informatie, e-mail naar adverteren@britishbest.nl.

3) Advertorial (gesponsorde redactionale content)

Bij een advertorial op internet wordt commerciële content geïntegreerd in een redactionele pagina. Door deze integratie heeft de advertorial een hoge attentiewaarde. De advertorial vertoont grote gelijkenissen met een redactioneel artikel.

Advertorials op de website van BritishBest.nl verschijnen in de rubriek UK (auto)nieuws en/of in de rubriek Aanbiedingen en bestaan uit een kleine foto met een tekstgedeelte en eventueel de mogelijkheid tot een doorlink naar de website van uw organisatie.

Prijs
€ 100,- per maand (excl. btw). Heeft u interesse of wilt u meer informatie, e-mail naar adverteren@britishbest.nl.

4) Nieuwsbrief

De nieuwsbrieven van British CARS & Lifestyle / BritishBest.nl kunnen worden op verschillende manieren worden gesponsord. Adverteren in een nieuwsbrief is erg aantrekkelijk omdat abonnees hebben aangegeven in de specifieke informatie van de nieuwsbrief geïnteresseerd te zijn.

Prijs

Informeer naar de mogelijkheden. Heeft u interesse of wilt u meer informatie, e-mail naar adverteren@britishbest.nl.(advertentie)

http://www.kuiperverzekeringen.nl

http://www.autoweek.nl

http://www.okm.nl

http://www.prewarcars.com

Van der Valk Hotel Restaurant 's Hertogenbosch - Nuland

Copyright © 2018. Autotron Rosmalen Exploitatie BV. All rights reserved.