» discover ONTDEK BRITISHBEST.nl! Like en volg ons op
Home Tickets Tickets Locatie Deelnemers Nieuws Foto's Contact English
Events

De British CARS & Lifestyle Fair wordt geproduceerd door Autotron Rosmalen Exploitatie BV. Begonnen als autobeurs maar inmiddels uitgegroeid tot een groots lifestyle evenement voor de liefhebbers van Groot-Brittannië en het 'landelijke leven'. Een beurs voor man en vrouw! De trouwe bezoeker van British CARS & Lifestyle weet waarvoor hij komt en wat hij daar kan verwachten: Zijn/haar levenswijze ! Mooie auto’s met veel glimmend chroom en notenhout, en een massa aan typisch Britse producten die het leven gezellig maken. De meest vrouwvriendelijke autobeurs is gerijpt tot de Nederlands grootste speciaalzaak met producten uit Groot-Brittannië.

Jaarlijks ruim 14.000 bezoekers maken op de beurs kennis met ruim 200 standhouders; importeurs, leveranciers en merkenclubs van Engelse auto’s, onderdelen en toebehoren - en natuurlijk van ‘British lifestyle’ producten uitgesplitst naar vier hoofdthema’s: Home & garden, Clothing, Food & drinks en Travel.

Wij bieden u als deelnemer de mogelijkheid om in contact te komen met uw doelgroep: De liefhebber van zowel Groot-Brittannie als de 'Landelijke Levenswijze'.

Deelname als standhouder/exposant

British CARS & Lifestyle is Nederlands grootste beurs voor liefhebbers van Groot-Brittannië. Ruim 14.000 bezoekers vinden jaarlijks de weg naar dit gerenommeerde evenement in Rosmalen (Autotron) en biedt daarom standhouders aantrekkelijke mogelijkheden om op een unieke manier de aandacht te trekken van een specifieke doelgroep. Op verschillende manieren is het mogelijk specifieke doelstellingen te realiseren als het verhogen van naamsbekendheid en/of het genereren van direct sales. Bij beursdeelname krijgt u tevens een gratis vermelding voor een jaar op www.britisbest.nl / www.britishcarsandlifestyle.nl in een relevante subrubriek van UK-specialisten.

Bel 073 5233303 of e-mail Autotron Rosmalen Exploitatie BV voor de mogelijkheden voor uw organisatie. act op met u.

Eventsponsoring en/of relatiemarketing

British CARS & Lifestyle is Nederlands grootste beurs voor liefhebbers van Groot-Brittannië. Ruim 14.000 bezoekers vinden jaarlijks de weg naar dit gerenommeerde evenement in Rosmalen (Autotron) en biedt daarom sponsors aantrekkelijke mogelijkheden om op een unieke manier de aandacht te trekken van een groeiende doelgroep.

Het evenement British CARS & Lifestyle biedt bedrijven unieke mogelijkheden om zich middels evenementensponsoring tijdens dit evenement te presenteren. Afhankelijk van de wensen en de (financiële-) mogelijkheden van de sponsor heeft Autotron Rosmalen Exploitatie BV voor vrijwel ieder budget interessante sponsorpakketten. De exacte inhoud van deze pakketten alsmede de daarmee samenhangende prijs is vanzelfsprekend bespreekbaar. De pakketten zijn opgebouwd uit een aantal vaste elementen, echter de sponsor bepaald uiteindelijk waar, wanneer en hoe de afzonderlijke evenementen worden ingezet. Autotron Rosmalen Exploitatie BV streeft ernaar om haar klanten 100% tevreden te stellen.

Naamsbekendheid en imago kan worden verworven met behulp van het met het evenement samenhangende publiciteit en promotie. De brede aanwezigheid van merk- of bedrijfsnaam heeft tot gevolg dat de exposure tijdens het evenement, maar ook voor aanvang van het evenement in print, op televisie, op internet richting publiek gegarandeerd is. Toegevoegde waarde wordt verkregen door zorg te dragen voor een platform waarop promotie, public relations en relatiemanagement kunnen floreren. Met de mogelijkheden en know-how die wij u kunnen bieden, kunnen deze instrumenten tot in de puntjes worden uitgevoerd.

Evenenementensponsors staan ondermeer de volgende middelen ter beschikking:
- Expositie-/standruimte;
- Naamgeving aan specifiek thema en/of andere activiteiten;
- Naamsvermelding / logo ter plaatste evenement (bijv. vlaggen, banners);
- Naamsvermelding / logo poster, flyers, programmablad, internetsite;
- Naamsvermelding / logo / tekst op toegangskaarten;
- Sampling van producten, flyers, stickers onder het publiek;
- Pakket relatiekaarten.

Bovengenoemde opsomming geeft slechts een kleine indicatie van de vele mogelijkheden die er zijn voor sponsor- en/of relatiemarketingmogelijkheden.
Meer informatie: Autotron Rosmalen Exploitatie BV, tel: 073 5233303.(advertentie)

http://www.kuiperverzekeringen.nl

http://www.autoweek.nl

http://www.okm.nl

http://www.prewarcars.com

Van der Valk Hotel Restaurant 's Hertogenbosch - Nuland

Copyright © 2018. Autotron Rosmalen Exploitatie BV. All rights reserved.